Returer

Vid köp på nätet, kommer Humswear AB att återbetala inköpspriset av varor som returneras i sitt ursprungliga skick och åtföljas av original Hums förpackningar och säkerhet returnera/byta etikett intakt och ansluten till objektet. Kundanpassade produkter kan inte returneras.

Du måste informera Hums på din avsikt att returnera varorna inom 14 dagar från datum för leverans, antingen genom. Du behöver använda den returetikett som följer med varje leverans för att returnera ditt köp. Återbetalning kommer att utfärdas efter det att varan har varit inloggad i vårt lager som returneras. En returavgift på 99 kr kommer att dras från din ursprungliga betalning när återbetalningen görs. 

Fyll i retursedeln, packa dina artiklar och klistra fast den medföljande retursedeln på paketets utsida. Avlägsna fraktsedeln från paketet eller klistra fast retursedeln ovanpå för att undvika eventuella problem.


Återbetalningar

Om din retur är godkänd kommer en återbetalning göras automatiskt till ditt kreditkort eller via den ursprungliga metoden för betalning inom 7 dagar. En returavgift på 99 kr kommer att dras från din ursprungliga betalning när återbetalningen görs om inte annat kommuniceras.

Sena eller uteblivna återbetalningar

Det finns ofta viss bearbetning tid innan återbetalning är inlagd. Om du har kontaktat banken och du fortfarande inte fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på hello@humswear.com.

Frakt

Du kommer att vara ansvarig för att betala för din egen fraktkostnad för att returnera din vara. Om du använder vår retursedel så kommer returfrakt att dras av från din återbetalning. En returavgift på 99 kr kommer att dras från din ursprungliga betalning när återbetalningen görs.